Job pentru viitor

Cariere

img-6

Alătură-te echipei noastre și îți vei redescoperi senzualitatea într-un mod profitabil! Eșți în căutarea unui job bine plătit și flexibil, care să-ți ofere șansa de a lucra într-un mediu plăcut și relaxant? Atunci ai ajuns în locul potrivit! La Salonul Geisha Erotic Masaj, vei avea șansa să îți redescoperi senzualitatea, într-o atmosferă relaxantă, provocatoare și incitantă!

Dacă eșți pricepută la masaj, eșți o fire seducătoare și rafinată, salonul nostru de masaj erotic este locul în care ai putea să excelezi, beneficiind de un salariu motivant, discreție și respect din partea noastră. Ai toate șansele să devii una dintre maseuzele noastre de top.

img-13
img-2

Frumoasă și grațioasă, știi cum să interacționezi cu bărbații , să reușești să creezi un moment de relaxare și evadare din viețile lor încărcate? Ești o fire deschisă, sociabilă, comunicativă, care nu are prejudecăți și este capabilă să destindă clienții prin stimularea intensă a simțurilor și prin crearea unei atmosfere în care aceștia să se simtă confortabil, lipsiți de griji și de responsabilități?

Ai vârstă legală, ești serioasă și punctuală? Ca la orice alt job, avem anumite așteptări esențiale de la tine! Vrem să fii o persoană serioasă, implicată și capabilă să îți desfasori activitatea cu profesionalism, la cele mai înalte standarde. Calitatea serviciilor oferite este punctul nostru forte, așa că ne dorim același lucru și de la tine!

Geisha Erotic Masaj este un salon ce oferă servicii la cele mai înalte standarde, într-o locație de lux.Cei 16 ani de activitate ne recomandă ca fiind unul dintre cele mai experimentate saloane de masaj erotic din București.Oferim clienților noștri o experiență fabuloasă, comodă și plăcută, într-un cadru igienic și sigur.

Discreția serviciilor, dar și calitatea superioară a acestora reprezintă valori de bază după care ne ghidăm întreaga activitate. Maseuzele noastre sunt experimentate și pricepute, oferind o gamă largă de servicii.

blog-img1
>

Vrei Un Job Flexibil ?

Atunci ai ajuns la locul potrivit! La salonul nostru , îți oferim ocazia unor câștiguri financiare importante doar explorandu-ți senzualitatea. De asemenea, la noi ai parte de un program lejer, într-o atmosfera prietenoasă și relaxantă.

ContactLa Geisha Erotic Masaj, vei avea șansa de a îmbina plăcutul cu utilul, beneficiind de un salariu atractiv, colaborare cu o echipă tânără și experimentată, contract de muncă și program flexibil. Aceasta este o șansă într-un milion, așa că dacă te atrage propunerea noastră și consideri că jobul ți se potrivește, așteptăm cu drag un semn de la tine!

Activitate

Masaje
Cerinte
Oferim

Beneficii

Trainer dedicat
Atmosfera plăcută
Confidențialitate

Colaborare

Deoarece credem în parteneriatele pe termen lung am reușit să realizăm cele mai bune condiții de muncă, într-o locație modernă și foarte elegantă .

img-6

Este să dezvoltăm și să sprijinim o comunitate de modele , independente din punct de vedere financiar, puternice și elegante, care lucrând alături de noi își pot înplini viața și își pot asigura o carieră pe termen lung.

img-13
img-2

Este să schimbăm percepția societății românești în ceea ce privește arta masajului erotic.

În primul rând ne asumăm responsabilitatea față de modele noastre.Într-un mediu de lucru plăcut și relaxant tu vei fi întotdeauna apreciată. În plus, ai ocazia să cunoști oameni fascinanți, alături de care vei descoperi o nouă viață. În plus, vei începe să încasezi venituri substanțiale.

Nu ești încă sigură că ti se potrivește? Uite ce responsabilități o să ai: să îți respecți clienții, colegele și regulamentul intern, să efectuezi masaje de calitate și să te prezinți la programul stabilit împreună..

blog-img1
>