Scurt istoric

De ce Geisha

  • img-12

În traducere, gheișă înseamnă „artistă“ sau „persoană a artelor“. Printre artele pe care o gheișă le studiază de-a lungul vremii se pare că se numără și arta seducției și a păstrării anonimatului. În alte cuvinte, gheisele vând vise ,vând clipe pline de micile plăceri ale vieții ,clipe de neuitat bărbaților doritori de evoluție .

Prin intermediul salonului nostru încercăm să oferim un colț de rai viitorilor bărbați de succes ,un loc unde se pot relaxa și contempla spre evoluție , către cea mai bună versiunea a lor , unde bunăstarea și discreția sunt primordiale !

Vrei un job flexibil ?

Atunci ai ajuns la locul potrivit! La salonul nostru , îți oferim ocazia unor câștiguri financiare importante doar explorandu-ți senzualitatea. De asemenea, la noi ai parte de un program lejer, într-o atmosfera prietenoasă și relaxantă.

ContactPremisa salonului nostru este : "Fă un bărbat fericit și el va cuceri lumea și asta doar noi femeile o putem face . Noi avem puterea de a naște lumea și de a o modela ." În timp gheisele au devenit un simbol al perfecțiunii . Gheișă nu te nașți ,devii, după mulți ani de studiu și evoluție continuă exact ca și femeia din zilele noastre ,femeia trebuie să fie artă , muză și nu în ultimul rând femeia reprezintă frumosul și râul de înțelepciune .

>